vtwonen als tijdschrift-abonnement

Gaat jouw hart sneller kloppen van de laatste woontrends? Kies dan voor vtwonen bij Abonnement-tijdschrift.nl. Een maandblad vol met DIY, inspiratie, stylingtips en nog veel meer. Van binnenkijkers tot tuinieren: vtwonen maakt van jouw huis een thuis.

vtwonen

Het ideale cadeau
3 nummers
Incl. digitaal lezen

Verras jezelf of een ander
Boordevol inspiratie en tips

Tijdelijke aanbieding!

Voor slechts: € 18,50

 

vtwonen

7 nummers

Van:   € 25,45 per kwartaal

Nu: € 19,95 per kwartaal

vtwonen

3 maanden

Van:   € 28,84 als totaalbedrag

Nu slechts: € 25,- voor jou

vtwonen

5 maanden

Van:   € 43,26 als totaalbedrag

Nu slechts: € 36,- voor jou

Wonen en dromen met vtwonen

Het merk vtwonen staat niet stil. Zo is er een tv-programma, een eigen meubelcollectie en niet te vergeten: het welbekende tijdschrift. Eigenwijze styling, persoonlijke tips en doe-het-zelf-trucs, het magazine vtwonen biedt jou een bonte verzameling aan woon- en interieurnieuws. Hoe pimp je jouw eigen huis op? Of droom je liever weg bij de ideeën van anderen? Neem een abonnement op vtwonen en waan je in de wereld van wonen.

Laat je verrassen door vtwonen

Elk nummer van vtwonen heeft een ander thema. Van exotisch tot zwart wit. Van budget tot ultieme luxe: vtwonen weet je elke maand te verrassen. Ook brengt vtwonen geregeld speciale edities uit. Het posterboek, een kleur gids en een stijlengids zijn bijvoorbeeld eerder verschenen. En wist je dat je als tijdschrift-abonnee van vtwonen 50% korting krijgt op een extra abonnement?

Jouw eigen abonnement

Het magazine vtwonen verschijnt 15 keer per jaar. Als tijdschrift-abonnee profiteer je van verschillende voordelen. Zo krijg je korting op hun specials en lees je het tijdschrift vtwonen gratis digitaal. Ook word je beloond met een cadeautje op hun eigen beurs. Het tijdschrift vtwonen wordt, vóór het in de winkels ligt, bij jou thuisbezorgt. En ben je bang dat je eeuwig vast zit aan een abonnement? Geen zorgen: vtwonen is eenvoudig maandelijks opzegbaar. Veel leesplezier!
Andere tijdschrift-abonnementen

Margriet

Past het tijdschrift Margriet misschien beter bij jou? Kijk dan hier voor het aanbod tijdschrift-abonnementen van Margriet en ontdek of Margriet bij jou past.

vtwonen

Abonnement-tijdschrift.nl biedt ook woontijdschriften aan, zoals vtwonen. Je beleeft elke maand een feestje met de laatste woon- en interieurtrends.

Flair

Ook het tijdschrift Flair is beschikbaar via tijdschrift-abonnement.nl. Een jong, fris magazine met beautytips, fashion en interessante interviews.
“Ik ben gek op interieur, stylen, kleur en authentieke accenten en word graag geïnspireerd. Zodra vtwonen op de mat valt, voelt het dan ook echt als me-time.”
Henry van Dissel

“Het tijdschrift vtwonen is al jaren mijn favoriet. Heerlijk om door te bladeren en inspiratie op te doen. Elke keer ben ik weer verrast.”
Mireille Vissers

“Jarenlang getwijfeld, vaak meegenomen in de supermarkt, maar nu eindelijk een abonnement voor mezelf. En ik kan het iedereen aanraden.”
Christa van Gilde