Margriet als tijdschrift-abonnement

Vind jouw Margriet-abonnement bij Abonnement-tijdschrift.nl en trakteer jezelf of een ander op een wekelijks cadeau. Margriet behoort al jaren tot één van de populairste magazines en dat is niet voor niets. Bekijk hier ons gehele aanbod en profiteer van de beste aanbiedingen.

Margriet

36 maanden
162 nummers
Incl. digitaal lezen

Eenvoudig opgezegd
Voordelig abonnement

Van:   € 19,99 per maand

Voor: € 15,95 per maand

 

Kies voor een abonnement op Margriet

Het magazine Margriet is opgericht in 1938 en staat vandaag de dag onder leiding van Leontine van den Bos. De redactie bevindt zich in Hoofddorp en wekelijks stelt zij een heerlijk tijdschrift samen, boordevol met unieke verhalen. Échte mensen zonder poespas staan centraal. Margriet voelt dan ook vaak als een trouwe vriendin, die dichtbij staat.

Margriet is een persoonlijk tijdschrift

Met een abonnement op Margriet ben je verzekerd van een magazine vol met interessante verhalen, reportages, interviews en meer. Lifestyle, wonen, eten, gezondheid, psychologie, mode en toerisme: je vindt het allemaal in Margriet. Wekelijks keren columnisten als Anita Witzier, Yvon Jaspers en Annemarie van Gaal terug in het tijdschrift. Daarnaast produceert de redactie verschillende specials, genaamd Margriet Extra.

Valt Margriet op jouw deurmat?

Margriet valt momenteel onder de Finse uitgeverij Sanoma, waarvan het hoofdkantoor in Hoofddorp zit. Echter, de uitgeverij heeft hun tijdschriftentak verkocht aan DPG (de Persgroep) en Sanoma neemt binnenkort dan ook afscheid van Margriet. Bij Abonnement-tijdschrift.nl vind je de allerlaatste tijdschrift-aanbiedingen, ongeacht van welke uitgever ze komen. Een duidelijk overzicht, speciaal voor jou.

Andere tijdschrift-abonnementen

Libelle

Is dit tijdschrift misschien iets voor jou? Libelle is, net als Margriet, al jaren een favoriet onder vrouwen. Het motto van Libelle is elke week een feestje en dat merk je.

vtwonen

Tijdschrift-abonnement.nl heeft ook woontijdschriften in haar assortiment, zoals vtwonen. Maandelijks spiksplinternieuwe woon- en interieurtrends bij jou op de mat? Dat kan!

Flair

Ook het magazine Flair is verkrijgbaar via tijdschrift-abonnement.nl. Een tijdschrift voor de vrouw die midden in het leven staat met beautytips, fashion en interessante interviews.
“Na jaren Margriet uitgewisseld te hebben, wil ik nu toch echt zelf het nieuwste nummer op mijn eigen deurmat. En blij dat ik er mee ben!”
Joke de Leeuw

“Ik wil geen gedoe en gewoon een makkelijke website. Jullie ga ik vaker in de gaten houden. Ook leuk voor cadeaus: of je nu kleine kids hebt of niet.”
Gerda van Mendel

“Na al die jaren samen met mijn vrouw, wist ik haar toch te verrassen met een abonnementje. En zelf ook meteen een abo op Donald Duck weer genomen.”
René Spaslov