Libelle als tijdschrift-abonnement

Ben je op zoek naar het voordeligste Libelle-abonnement? Dan ben je bij Abonnement-tijdschrift.nl aan het juiste adres. Hier vind je namelijk alle Libelle-abonnementen op een rij. Beloon jezelf of een ander met een wekelijks terugkerend cadeau op de deurmat.

112x Libelle met korting

Ben je op zoek naar een abonnement op het tijdschrift Libelle, dat wat langer door mag lopen voor een zeer scherpe prijs? Nou, dan is dit jouw aanbieding. Je leest namelijk nu Libelle voor slechts € 16,95 per maand, in plaats van € 20,95. Des te langer het abonnement, des te meer korting je krijgt. Zo weet je zeker dat jouw favoriete weekblad bij jou op de mat ploft en dat je ontspannen het weekend in gaat. Of het nu een cadeautje is voor jezelf of voor een ander: iedereen wordt blij van deze vlijmscherpe aanbieding.

Libelle

27 nummers
Incl. digitaal lezen

Eenvoudig opgezegd
Meest gekozen

Van:   € 20,95 per maand

Voor: € 16,95 per maand

 

Libelle

3 maanden
14 nummers

Van:   € 60,06

Nu slechts: € 53,- voor jou

Libelle

2 maanden
7 nummers

Van:   € 30,03

Nu slechts: € 27,- voor jou

Libelle

4 nummers

Het perfecte cadeau-abonnement

Nu slechts: € 16,50 voor jou

Is een Libelle-abonnement iets voor jou?

Libelle is het grootste, bekendste én oudste vrouwenblad van Nederland. In 1934 verscheen het magazine voor het eerst. Ruim 85 jaar later staat hoofdredacteur Hilmar Mulder aan het roer en boekt het tijdschrift nog steeds grote successen. Het tijdschrift is inmiddels ook een stevig merk binnen het medialandschap. Met onder andere een populair evenement (de Libelle Zomerweek), jaarlijks terugkerende agenda’s en zelfs eigen vloggers is Libelle er voor iedereen.

Elke week een feestje

Libelle staat elke week boordevol met interviews, recepten, mode, DIY, reisverhalen en meer. Ook bevat het magazine bekende columns. Anne Wil (pseudoniem van Tineke Beishuizen), Roos Schlikker, Wieke Biesheuvel en Ebru Umar zijn al jaren elke week terug te vinden in het weekblad. Door een abonnement te nemen op het tijdschrift Libelle ben je wekelijks verzekerd van het nieuwste nummer op jouw deurmat.

Jouw eigen Libelle-abonnement

Libelle wordt momenteel uitgegeven door Sanoma. In 2020 wordt Sanoma overgenomen door DPG (de Persgroep) en neemt de Finse uitgever afscheid van het succesvolle merk. Bij Abonnement-tijdschrift.nl vind je altijd de beste tijdschrift-aanbiedingen en kun je eenvoudig abonnementen vergelijken. Bekijk het aanbod en profiteer.

Andere tijdschrift-abonnementen

Margriet

Past het tijdschrift Margriet misschien beter bij jou? Kijk dan hier voor het aanbod tijdschrift-abonnementen van Margriet en ontdek of Margriet bij jou past.

vtwonen

Abonnement-tijdschrift.nl biedt ook woontijdschriften aan, zoals vtwonen. Je beleeft elke maand een feestje met de laatste woon- en interieurtrends.

Flair

Ook het tijdschrift Flair is beschikbaar via Abonnement-tijdschrift.nl. Een jong, fris magazine met beautytips, fashion en interessante interviews.

“Ik heb mezelf een cadeautje gegeven: een tijdschrift-abonnement op Libelle. Vorige week viel de eerste op de mat. Ik verheug me nu al op de volgende Libelle.”
Irene van Essen

“Eindelijk een overzichtelijke website waar ik de laatste tijdschrift-aanbiedingen vindt. Libelle lees ik graag als magazine en zo nu en dan neem ik weer een abonnement.”
Marjan Schilder

“Ik was op zoek naar een origineel cadeau voor mijn vrouw en kwam hier terecht. Heb een abonnement van Libelle besteld voor d’r. Zij blij en ik blij. Aanrader dus!”
Mike van der Schop