Donald Duck als tijdschrift-abonnement

Vind hier alle tijdschrift-abonnementen van jouw favoriete magazine Donald Duck. Een van de populairste tijdschriften voor jong én oud en dat is niet voor niets. Waan je in de avonturen van Donald Duck zelf of zijn neefjes met een extra voordelige aanbieding. 

9x Donald Duck voor slechts € 25,-

Donald Duck omschrijft zichzelf als het vrolijkste weekblad van Nederland: en dat is het! Vol humor, avontuur en spanning waar al veel verschillende generaties jarenlang van genieten. Van Donald Duck zelf tot Kwik, Kwek en Kwak. Van Katrien, oom Dagobert, de Zware Jongens en alle andere bewoners van Duckstad. Wil je het tijdschrift proberen? Dat kan met deze aantrekkelijke aanbieding. 

Donald Duck

6 maanden
Het vrolijkste weekblad

Eenvoudig opgezegd
Favoriet onder lezers

Van:   € 14,19 per maand

Voor: € 12,25 per maand

 

Donald Duck

3 maanden
Het vrolijkste weekblad

Stopt automatisch
Ook leuk als cadeau

Van:   € 42,57 per maand

Voor: € 39,50 voor jou

 

Even ‘Donald Ducken’

Sinds 1952 is Donald Duck echt populair geworden in Nederland. Donald Duck is een Amerikaanse eend van Walt Disney, die in Nederland eerst bekend werd onder de naam ‘Woerd Snater’. De eerste editie van Donald Duck werd een groot succes: maar liefst 2,5 miljoen exemplaren werden gratis verspreid. Nederland maakte toen echt kennis met Donald Duck, zowel jong als oud. Al gauw werden Katrien en Guus Geluk ook voorgesteld aan het Nederlandse publiek. Twee personages die vandaag de dag nog steeds terugkomen in het populaire weekblad.

Amerikaans met Nederlands tintje

In het begin werd het Nederlandse weekblad met strips van Amerikaanse oorsprong gevuld. Maar na een aantal jaren veranderde dat. De tekenaar Endre Lukàcs ging verhalen van Donald Duck voor het Nederlandse weekblad tekenen en gaf hier een echt Hollands tintje aan. Denk hierbij aan typische Amsterdamse huizen. Vanaf 1970 draait Donald Duck Nederland echt goed en binden steeds meer Nederlandse tekenaars en schrijvers zich aan de redactie. Tegenwoordig is het tijdschrift Donald Duck een mengelmoes van werk van drie verschillende redacties, de Amerikaanse, die uit Denemarken en onze eigen Nederlandse.

Veel verschillende personages

Naast Donald Duck komen er veel andere personages terug in het weekblad. Wat dacht je van Goofy, Gijs Gans en Guus geluk? Of Oom Dagobert, Pluto of Willie Wortel. De Zware Jongens zijn ook al jaren een begrip in het tijdschrift: wat voeren de boeven deze week uit? Kortom: elke week nieuwe verhalen, maar boordevol bekende gezichten.

Andere tijdschrift-abonnementen

Margriet

Past het tijdschrift Margriet misschien beter bij jou? Kijk dan hier voor het aanbod tijdschrift-abonnementen van Margriet en ontdek of Margriet bij jou past.

vtwonen

Abonnement-tijdschrift.nl biedt ook woontijdschriften aan, zoals vtwonen. Je beleeft elke maand een feestje met de laatste woon- en interieurtrends.

Flair

Ook het tijdschrift Flair is beschikbaar via Abonnement-tijdschrift.nl. Een jong, fris magazine met beautytips, fashion en interessante interviews.

“Ik heb mezelf een cadeautje gegeven: een tijdschrift-abonnement op Libelle. Vorige week viel de eerste op de mat. Ik verheug me nu al op de volgende Libelle.”
Irene van Essen

“Eindelijk een overzichtelijke website waar ik de laatste tijdschrift-aanbiedingen vindt. Libelle lees ik graag als magazine en zo nu en dan neem ik weer een abonnement.”
Marjan Schilder

“Ik was op zoek naar een origineel cadeau voor mijn vrouw en kwam hier terecht. Heb een abonnement van Libelle besteld voor d’r. Zij blij en ik blij. Aanrader dus!”
Mike van der Schop