Het goedkoopste Libelle-abonnement vinden? Drie tips!

Altijd een goede koop

Is Libelle jouw favoriete tijdschrift, maar vind je een abonnement soms iets te duur? Dat hoeft niet meer: wij vertellen jou alles over de goedkoopste tijdschrift-abonnementen van het tijdschrift Libelle.

Goedkoop, hoe dan?

Libelle geeft, net als veel andere tijdschriften, vaak korting op hun abonnement. Denk hierbij aan abonnementen met een cadeau erbij of extra scherpe aanbiedingen. Zo biedt Libelle momenteel een abonnement aan met een tas van Shabbies Amsterdam. Hierbij krijg je korting op het maandelijkse bedrag (van € 20,95 voor € 17,50 per maand). Daarbij ontvang je dan ook nog een tas ter waarde van € 199,95. Als dat geen aantrekkelijke – én goedkope – deal is!

Bekijk deze aanbieding

Des te langer, des te goedkoper

Geen verrassende tip, maar wel goed om mee rekening te houden: des te langer jij abonnee wordt van een tijdschrift (in dit geval Libelle), des te meer korting je krijgt. Trouwe abonnees worden dus beloond met een goedkoper tarief. Let wel: vaak geldt dit tot een paar jaar. Dáárna betaal je geregeld de volle mep. Geregeld wisselen heeft dus, helaas, wel echt nut voor de portemonnee

Deel een abonnement

De meest goedkope oplossing, om zo voordelig mogelijk te genieten van een Libelle-abonnement, is het delen van het abonnement. Een populaire constructie is het delen tussen familieleden (moeder versus dochter bijvoorbeeld) of tussen vriendinnen/buren. Hierdoor deel je niet alleen jouw favoriete tijdschrift, maar deel je ook de kosten! En je bent wel verzekerd van jouw wekelijkse Libelle-momentje.

Goedkoop, goedkoper, goedkoopst

Wij gaven je drie tips in dit artikel, om te profiteren van een zo’n goedkoop mogelijk Libelle-abonnement. Drie tips waarbij de impact kan verschillen, maar misschien wel adviezen waar je nog niet aan gedacht had.