Algemene voorwaarden

Abonnement-tijdschrift.nl zet zich in om jou de beste en meest recente tijdschrift-abonnementen met bijbehorende prijzen te tonen. Wij tonen het aanbod van verschillende – en willekeurige – uitgeverijen en andere partners in Nederland en verwijzen hier dan ook naar. Zelf zijn wij geen uitgeverij of distributeur van tijdschriften. Alle content is van Abonnement-tijdschrift.nl en het is niet toegestaan om deze content te kopiëren of te gebruiken voor publicatie (ongeacht vorm). Hier heeft u onze nadrukkelijke toestemming voor nodig.

Aansprakelijkheid
Abonnement-tijdschrift.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor direct of indirect geleden schade en neemt geen verantwoordelijkheid voor teksten die door anderen, bezoekers, geplaatst worden op onze eigenlijk websitepagina’s. De aanbiedingen, inclusief prijzen, zijn afkomstig van de partners. Abonnement-tijdschrift.nl probeert het aanbod zo up-to-date mogelijk te houden. Abonnement-tijdschrift.nl is niet verantwoordelijk voor de afgesloten contracten en verwijst u enkel door naar het aanbod van de desbetreffende partij. U sluit geen abonnement af bij Abonnement-tijdschrift.nl zelf, maar bij de aanbiedende partij.

Door gebruik te maken van Abonnement-tijdschrift.nl ga jij akkoord met de geldende algemene voorwaarden. Alle aanbiedingen, inclusief prijzen, zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden. Ook onze algemene voorwaarden kunnen wijzigen, vervallen of vernieuwd worden.